MCA-LAN 40

Då var det dags för LAN igen!

Det kan inte vara ett påsklov utan ett MCA-LAN! I sedvanlig ordning och tradition, välkomnar föreningen LAN-entusiaster till Gunnarsbo matsal i Mullsjö och Sveriges mysigaste evenemang. Att vi har hållit på i över 20 år visar att passionen för LAN är större än någonsin.


Datum: 5-7 April

Tid: Fredag 18:00 till Söndag 13:00

Plats: Gunnarsbo matsal i Mullsjö

Kostnad: 200:- Betalning sker vid inträde och enbart via Swish


VI HAR NÅGRA SPÄNNANDE SAKER PLANERADE FÖR DETTA LAN:

Turneringar och Priser: Ta chansen att visa din skicklighet i CS:GO, Quake Champions och Super Smash Bros Ultimate och kämpa om grymma priser och ära.

Kiosk: För att hålla energin uppe kommer vi att ha lättare servering med en mängd snacks och lämpliga drycker under hela eventet. Inga bekymmer om att bli hungrig!

Damion Kraza Envall: Artisten, konstnären, skaparen! Han kommer till LAN-et med sin 3D skrivarutrustning för att visa sitt enastående arbete. Är du nyfiken på 3D skrivare och skapande ta chansen att träffa en av Sveriges främsta inom fältet! Missa inte detta tillfälle. På MCA-LAN 39 hade vi äran att visa upp Damions arbete och få ta del av hans passion för 3D men otursamt för oss så kan han inte närvara detta LAN men lovar att komma åter på höstlovet. Vi ser fram emot det!

För att kunna förbereda oss på bästa sätt och säkerställa att vi har tillräckligt med plats och utrustning, ber vi er att bekräfta er närvaro omgående! Vi siktar på max 60 platser.

Tveka inte att ta med era vänner och familjemedlemmar som delar vår passion för spel och LAN – ju fler, desto roligare!

Anmäl er via följande länk: MCA-LAN 40

Vi i MCA-CREW ser verkligen fram emot att återförenas med veteranerna, gamla vänner och bekanta, och förhoppningsvis också få möjlighet att träffa några nya ansikten och tillbringa en fantastisk helg med.

Ses på LAN och kom ihåg: LAN! IT’S GOOD FOR YOU!