33%.png

 

Svenska lan-förbundet

Bildades 2017 med sätet i Mullsjö kommun av ett gäng erfarna lanare, esportare, gamers och digitalkultur nördar med en brinnande vilja och intresse att främja LAN-kulturen i Sverige. Som förbund arbetar SLF aktivt för att dess medlemsorganisationer och föreningar ska stärka LAN-kulturen, nationellt, regionalt och lokalt. Genom samarbetet kommer vi kunna erbjuda bättre LAN-evenemang.

ESU.png

ESPORT UNITED

Esport United grundades under mitten av 2000-talet. Dess syfte är att samla och hjälpa talanger inom e-sports världen med en stark prägel mot tjejer inom e-sport. Under flera år drev man en liga kallad Sisters United som såg ett par års framgång med lag som deltog från hela världen som spelade matcher varje vecka. Inom projektet kommer vi kunna nyttja erfarenheter och lärdomar från dessa projekt för att kunna främja tjejer inom digitalkulturen.

ABF.jpg

ABF

ABF är ett studieförbund och ideell organisation. Med medlemsorganisationer inom arbetarrörelsen, handikapprörelsen, invandrarorganisationer, pensionärer, bostadsorganisationer, m.fl.

ABF arbetar aktivt med digitalkultur i form av LAN, utställningar och föreläsningar. För projektets räkning, så kommer vi hålla olika föredrag, fortbildning och studiecirklar.

ladda ned.png

SVEROK

Sverok är en idéell organisation och en av Sveriges största ungdomsförbund. 55 000 medlemmar i 2 800 föreningar över hela landet samlar, utvecklar och sprider spelhobbyn.

I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar på egna villkor och skapar verksamhet tillsammans. Idag är Sverok en bidragande orsak till varför föreningen kan genomföra sina aktiviteter. Vi kommer fortsätta utveckla samarbetet ytterligare genom att anamma Code of Conduct från projektet Respect all Compete.

sciencepark.png

SCIENCE PARK

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer i samtliga tretton kommuner i Jönköpings län.

Science Park stöttar dig som vill göra något stort med dina idéer.
Dem arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Inom projektet kommer vi nyttja kontaktnätet samt finansiellt stöd för olika aktiviteter, och föreläsningar.