Damion kommer till MCA-LAN 39!

Hej alla LAN-vänner!

MCA-LAN 38 bjöd på uppvisning i riktig hantverk och otroligt snygga och unika priser i våra turneringar.
Därför är vi extra stolta att Damion har accepterat vår inbjudan att komma till vårt LAN och visa upp några av sina projekt. Han kommer också att berätta om hur han arbetar med 3D printing, vilka verktyg och material han använder, och hur han löser olika utmaningar och problem. Och självklart tar han med sig en 3D printer för att kunna prova på!

Damion har varit aktiv inom 3D printning i flera år och har skapat fantastiska verk av konst, design och funktion. Han har bland annat gjort en fungerande replika av ett chainsword från Warhammer med tillhörande pistol. Flera olika detaljerade figurer och vapen från bland annat Warcraft, för att nämna några exempel. För att se och beundra några fler skapelser, följ länken!

Jag är säker på att ni alla är lika nyfikna som jag är i att träffa Damion och se hans fantastiska 3D-printade verk. Det kommer att bli ett otroligt roligt och lärorikt LAN som vi sent kommer att glömma. Så missa inte detta tillfälle att lära dig mer om 3D printing från en mästare i ämnet!

Jag vill passa på att tacka Damion för att han tar sig tid att komma till vårt LAN och dela med sig av sin passion och expertis. Vi ser fram emot att träffa dig snart!

Ses på LAN!

LAN! IT´S GOOD FOR YOU!