FIFA turnering på fritidsgården Knuten

 Felix Lind Nilsson, Emil Josefsson, Dennis Bergström, Jonathan Larsson

 Felix Lind Nilsson, Emil Josefsson, Dennis Bergström, Jonathan Larsson

MCA var och stöttade FIFA turneringen som hölls på Knuten fredag den 14 oktober. En turnering där över 50 deltagare ville vara med. Praktiska anledningar tvingade till en turnering bestående av enbart 36 deltagare tyvärr. Nästa gång gör vi det ännu större! Förutom äran, prestigen, dom snygga pokalerna, tid på Gameffect i Jönköping samt gratis inträde till nästa MCA lan, kommer Jonathan Larsson och Dennis Bergström representera kommunen i dom stora regionala mästerskapen som går av stapeln fredagen den 11 november på Knuten i Mullsjö. Då kommer det stå betydligt mer saker på spel. Tack till alla deltagare som ställde upp!