MCA-LAN är över för den här gången!

Sveriges klart mysigaste LAN är över för den här gången. Med ca 50 deltagare från hela trakten har MCA för minst 30:e gången bjudit på en mötesplats med massa spel, eSport och digitalkultur.

ETT STORT TACK!

Till alla deltagare på LAN:et för att ni bidrog till två väldigt trevliga och givande dagar. Vi som arrangörer och Crew är mycket nöjda med dessa dagar och är väldigt tacksamma för att ni ville komma och göra LAN:et möjligt.

Ett speciellt TACK till deltagarna i turneringarna på LAN:et och vi som arrangörer hoppas ni är nöjda med priserna. På återseende på MCA-LAN 31. 

FIFA turnering på fritidsgården Knuten

  Felix Lind Nilsson, Emil Josefsson, Dennis Bergström, Jonathan Larsson

 Felix Lind Nilsson, Emil Josefsson, Dennis Bergström, Jonathan Larsson

MCA var och stöttade FIFA turneringen som hölls på Knuten fredag den 14 oktober. En turnering där över 50 deltagare ville vara med. Praktiska anledningar tvingade till en turnering bestående av enbart 36 deltagare tyvärr. Nästa gång gör vi det ännu större! Förutom äran, prestigen, dom snygga pokalerna, tid på Gameffect i Jönköping samt gratis inträde till nästa MCA lan, kommer Jonathan Larsson och Dennis Bergström representera kommunen i dom stora regionala mästerskapen som går av stapeln fredagen den 11 november på Knuten i Mullsjö. Då kommer det stå betydligt mer saker på spel. Tack till alla deltagare som ställde upp!